Convergenta de Permacultura editia a IV-a Baza Ulmu, Maramures, 23-27 iulie 2014

Categories Acasă, EvenimentePosted on

Aanunt convergenta copy

Se apropie cu pași repezi momentul  ediției a IV-a a Convergenței Naționale de Permacultură.

Păstrăm bunul obicei de a ne întâlni cu toții (permacultorii, dar nu doar ei) în ultimul weekend (prelungit) din iulie: 23-27 iulie 2014. Facem schimb de idei, vedem cum au avansat unele proiecte, ce am mai învățat, ce proiecte noi avem și ne simțim bine într-un cadru natural deosebit.

Anul acesta avem bucuria de a fi găzduiți de Baza Ulmu, la poalele Vârfului Ulmoasa, în Maramureș, un loc unde principiile permaculturii stau la baza activităților zilnice.

Sloganul Convergenței este “Punem Umărul la Baza Ulmu!” deoarece vrem să învățăm prin practică, implicându-ne în activitățile Bazei. Aici sunt grădini pe pantă în terase, câteva  hugelkultur-uri, un ecodom în curs de construcție și oameni activi care fac lucrurile să se miște.

Astfel ne propunem cinci sesiuni de ateliere (grădinărit, tencuit cu argilă), trei sesiuni de prezentări, un târg și multă voie bună.

În mare, vom ajunge miercurea, apoi joi , vineri și sâmbătă avem activități, iar duminică ne luăm rămas bun.

Mai multe detalii organizatorice  vom posta săptămâna viitoare pe site.

Abia așteptăm să ne vedem!

 

 

2 comments

  1. buna dimineata, vreau si eu sa ma inscriu intr-un astfel de grup, locuiesc in MM si am o ferma de legume in care nu folosesc chimicale de mai bine de 10 ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *