Cursuri de Permacultura Finantate

Categories Acasă, CursuriPosted on

 

Pare imposibil, însă este adevărat.

Exista cursuri de permacultura finanțate de catre Uniunea Europeana prin intermediului programului Grundtvig sau Comenius. Aceste cursuri sunt în marea lor majoritate finanțate în proportie de 100%, inclusiv transportul, cazare si masa.

Recomand tuturor celor interesați sã fie atenți la situl:
http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/search.cfm? si sa confirme din timp pe lângă organizator daca cursul listat este co-finantat sau finanțat 100%.

Depunerile de candidatura trebuie facute din timp. Atenție la data limita si la proceduri!

Cu toate cã am la cunoștința ca va fi organizat încã unul, deocamdata exista doar trei cursuri pe lista:

Este o posibilitate de a participa la un curs de permacultura de tip PDC sau mai extins si de a la contact cu comunitatea de Permacultura din Europa.

3 comments

  1. Buna , sunt interesat sa urmez un curs de permacultura , dar am vazut ca toate cursurile au o taxa de participare plus alte taxe , ce trebuie sa fac pentru a primi finantarea ? va multumesc . va felicit pt site si pt faptul ca incercati sa promovati o idee extraordinara !

  2. Septimiu.

    În lista respectiva, (vezi linkuri) intrã în contact direct cu organizatorii si clarifica care sunt bursele de finantare (Grundtvig grants) pe care le au si în ce % acopera cheltuielile. Marea parte a burselor acopera 100%, în general sunt un numar limitat.
    Dupa aceasta, ei te pot clarifica si de urmatorii pasi, (îti vor trimite un chestionar care trebuie înapoiat organizatorilor). Acestia te vor (sau nu) selectiona. Baza pe care este facuta selectia depinde de ei.
    Mai exista o posibilitate, de a prezenta propunerea de candidatura direct organizatiei locale din Romania responsabila de programele LLP (http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=100&d=46&menu=70) În acelasi link mai multe informatii despre programele LLP.

    Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *