Experienta de la Malin

Categories AcasăPosted on

As putea sa va spun ca acest curs este doar inceputul unui lung drum inspre incercarea de a construi un viitor, nu doar sustenabil, dar abundent din toate punctele de vedere. Urmeaza sa muncim si mai mult de acum incolo in toate directiile pentru a ajunge unde ne-am propus.

As dori in primul rand sa multumesc doamnei Georgeta Sandu si domnului Philippe Coupe pentru ca au reusit sa organizeze primul curs de acest gen  din   Romania, dar si domnilor Steve Read si Pascal Depienne care au sustinut intregul curs.

As putea sa va spun ca acest curs este doar inceputul unui lung drum inspre incercarea de a construi un viitor, nu doar sustenabil, dar abundent din toate punctele de vedere.  Urmeaza sa muncim si mai mult de acum incolo in toate directiile pentru a ajunge unde ne-am propus.

Cursul a inceput cu partea in care se afla sufletul acestui concept si anume eticile si principiile derivate din acestea, fara de care permacultura nu ar putea exista,  dupa care a urmat un lung sir de etape, tehnici si analize care sa ne ajute in conceperea si dezvoltarea unui proiect, nu doar pentru un singur individ, dar chiar si pasii necesari dezvoltarii unei comunitati.

Sper ca Permacultura sa devina din ce in ce mai populara, nu doar in tara noastra, dar si la nivel mondial pentru ca avem nevoie de o regandire a tuturor activitatilor pe care le desfasuram cu totii. Ne vom da silinta pentru a populariza acest concept, trebuie doar sa avem rabdare pentru ca suntem inca la inceput si sunt multi pasi marunti pe care trebuie sa-i facem inainte de toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *