Intalnire nationala!

Categories Acasă, EvenimentePosted on

Se discuta putin pe forum despre o intalnire intre toti cei interesati de permacultura in data de 22-24 iulie undeva in zona Brasovului pentru a fi mai comod pentru toata lumea. Cazarea se va face la cort si probabil va trebui sa rezervam cateva locuri din timp, de aceea i-as ruga pe cei interesati sa se “inscrie” macar pe forum pentru a ne putea face o idee mai clara asupra numarului de participanti.

Nu va exista nici o taxa pentru participarea la acest eveniment, probabil singurele cheltuieli vor fi deplasarea, taxa de camping, mancarea si plus alte cheltuieli strict personale!

10 comments

 1. Opinion:

  Poti crea un meniu principal top “Întâlniri nationale?”

  Stabileste/fixeaza datele 22-24
  Si un place care sa poata cuprinde pânã între 30 si 40 de persoane. De preferinta cu existenta de hotel/sau camping alternativ în apropriere pentru cazul în care vor apare mai multe persoane.

  Eu nu cunsoc prea bine rom.. pre mult timp away…

  After that we can work in a draft “agenda activities” 😀

  1. Uite ca a reusit Radu sa faca o pagina cu “evenimente”, ne-am gandit noi, pt ca intalniri nationale ar ocupa o pagina intreaga si nu cred ca s-ar intampla prea des, de aceea cred ca e mai potrivit sa-i spunem asa.

   Cat despre cazare ar trebui deja sa ma interesez, eu nu prea am fost in partea aceea de romanie, dar banuiesc ca voi gasi pe net ceva informatii. Si in functie de numarul de persoane interesate sa facem si rezervarea, sa nu ne hazardam sa rezervam prea multe locuri si sa ne strangem 5 oameni.
   Probabil daca e vreun cititor din preajma Brasovului si ne poate da o mana de ajutor, i-am fi cu toti recunoscatori

 2. Ma gandesc sa anunt aceasta initiativa printr-un banner pe blog cu link catre pagina de forum pe care se discuta despre asta. Astfel pot afla si mai multi despre asta.
  Ce zici, Florin?

 3. Eu merg la Brasov pentru cateva zile la sfarsitul acestei saptamani. Ma voi interesa pe acolo despre ce locuri de cazare/campare gasim.
  Am gasit deja ceva prin Rasnov.
  Ma interesez si prin Zarnesti, Bran, vedem.

 4. Cunosc destul de bine zona Branului
  exista locuri de campare la cort, cunosc cateva locuri
  exista varianta de pensiune,preturile variaza in funcyie de conditii si solicitari, cel mai ieftin la vreo 30 ron/noapte fara mic dejun, in functie de nr de pers. se poate negocia o pensiune si obtine un pret bun.
  Totul depinde de dorinta majoritatii si puterile financiare ale fiecaruia.
  In caz ca se aduna lume, si am sa pot veni as prefera cort
  Calin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *