No Hate Speech

Categories Acasă, Asociație, Cursuri, Evenimente, ProiectePosted on

Ne bucurăm să anunțăm faptul că Asociația Română de Permacultură a fost selectată ca organizație beneficiară în cadrul proiectului Managementul voluntarilor de la A la Z propus de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca alături de partenerii săi Pro Vorbis, Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat și IOGT Tippetue din Norvegia. Acest proiect urmărește creșterea capacității organizaționale a 16 ONG-uri din România prin eficientizarea implicării voluntarilor în activitatea acestora.

Activitățile realizate în cadrul proiectului vor consta în activități de formare, consultanță și jobshadowing în organizații cu experiență în managementul voluntarilor; organizarea, de către fiecare ONG beneficiar, a unei acțiuni publice comunitare care contribuie la campania „No hate speech” și sunt axate pe promovarea toleranței și luptei împotriva discursului instigator la ură și a oricăror forme de discriminare. Prin acțiunile publice, organizațiile beneficiare vor avea ocazia de a pune în practică teoria celor 9 pași de management al voluntarilor dezvoltându-și competențe relevante pentru gestionarea voluntarilor. Nu în ultimul rând, proiectul propune abordarea problematicii specifice managementului voluntarilor printr-o metodă inovatoare: organizarea a 3 reprezentații de teatru social pe tematica proiectului fiecare din acestea finalizându-se cu o dezbatere cu implicarea publicului prezent.

Echipa ARP vă va ține la curent cu activitățile din cadrul proiectului în perioada următoare.

Notă: Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului

Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România;

eeagrants  iogt sigla-cvcn-transparenta-Copy-Copy sigla-noua-PVlogo-fondong-format-png

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *