Prezentare despre comunitati intentionale la Brasov, 4 iulie

Categories AcasăPosted on

Brasov -elvetia

 Asociația Română de Permacultură a vizitat comunitatea Schweibenalp din Elveția și va împărtăși din experiența acumulată.
Timp de 10 zile echipa asociației a fost implicată activ în activitățile zilnice ale acesteia. Ce am văzut acolo, ce am învățat, cum își organizează ei comunitatea, finanțele și proiectele de permacultură – ne-am propus să le povestim în cadrul prezentării.
Prezentarea va fi susținută de Cristian Roșu și Adina Sztahura și va dura aproximativ 1 oră, fiind urmată de o sesiune de întrebări și discuții.
Brasov, 4 iulie, ora 19.00 Ceainaria “Ceai et Caetera”, str. Latina, nr. 15
Intrarea este liberă. Confirmați participarea pe adina.sztahura@permacultura.ro
Mai multe informații despre comunitatea “Center of Unity”, Schweibenalp gasiti aici:  http://www.schweibenalp.ch/index.php/en/
 Vizita s-a realizat în cadrul proiectului “Creșterea capacității Asociației Române de Permacultură de a promova și susține protejarea și regenerarea mediului prin mijloace inovative și tehnici participative în comunitățile locale”, proiect Co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul contribuției Elveției pentru Uniunea Europeană extinsă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *