Se cauta voluntar!

Categories Acasă, CursuriPosted on

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca ofera un stagiu de voluntariat internaţional in Turcia. Acest stagiu  include si activitati de munca in cadrul fermelor ecologice din Fethiye. Voluntarii vor învăţa cum să obţină compost şi îngrăşăminte din alge, brânză, unt şi iaurt,  săpun şi alte materiale de curăţare a deşeurilor ecologice.  Se ofera de asemenea cursuri de limba turca, masa si cazare.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani care doresc să fie voluntari in acest stagiu pot depune un CV în format Europass şi o scrisoare de motivaţie în limba engleză azi, 18 aprilie 2012, la adresa cluj@voluntariat.ro.
informatii suplimentare  la: 0745016042

4 comments

 1. De ce legati aceasta activitate de o varsta ??? Ce influente se gasesc mascate intr-o asemenea politica cu tenta ??? sa spunem sexuala!! lasa-ti prostiile acestea !! Si eu am mai mult de 40 ani asa ca si colegul din postarea precedenta !! Dar dumneavoastra limitati accesul prin varsta !! Deja ma gandesc sa va critic si mai mult pentru acest fel de discriminare !! nu face-ti cinste ideii ce sta in spatele acestui proiect !!

  1. In primul rand acest program nu este initiat si coordonat de catre ONG-ul nostru, ci de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca si deci nu impunem noi regulile, deci v-as ruga sa incercati sa nu ne acuzati de discriminare si sa incercati sa cititi mai atent posturile in momentul in care aveti vreo obiectie, nu de alta dar comenturile de genul acesta nu-si au rostul.

   Si apoi multe dintre acest fel de programe sunt destinate unui anumit segment de varsta pt a corespunde cu diferite cerinte pe care le au finantatorii sau mai stiu eu care ar fi celelalte surse de care ar depinde acest lucru.

   Sa nu mai spunem ca nici Dragos FRD se pare ca n-a citit postul prea atent, intreaba in data de 8 Mai daca mai are vreo sansa sa-si depuna CV-ul, cand in post e specificata destul de clar ca data limita 18 Aprilie, adica insasi ziua in care a postat Radu acest anunt.

   PS: Madame Nora daca se poate pe viitor as dori sa adresati nelamurirea dvs inainte de a face orice observatie pt a va putea raspunde cat mai precis si pt a evita neintelegerile si nemultumirile legate de orice material postat pe acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.