The Organic Art Ranch – Începuturi noi

Categories Cursuri, Evenimente, ProiectePosted on

Cu ȋnceperea noului sezon, ferma The Organic Art Ranch și-a redeschis porţile către cei care sunt interesaţi de un alt mod de viaţă. Primăvara este un anotimp plin de lumină, mai ales pentru cei care se ocupă de permacultură. Cu un stil de viaţă ecologic și ȋn mijlocul naturii, acest loc este întruchiparea unui vis. Iarna aceasta a fost mai ușoară și toată lumea se bucură acum de primăvară și de ȋnceputul unui nou sezon de creștere și viaţă.

Anul trecut, cu ajutorul voluntarilor și prietenilor, am reușit să ducem la bun sfârșit multe proiecte de construcţie ecologică și am avut o recoltă bogată. Acum deja avem voluntari din Europa și de pe alte continente, dornici să ȋncerce un mod de viaţă mai simplu și mai aproape de natură.

Sezonul nou ȋncepe cu visuri noi. Primul eveniment al anului organizat de The Organic Art Ranch este un workshop de construcţie ecologică. E ușor să găsim materiale naturale ȋn ȋmprejurimi fără să distrugem pacea naturii. Când locuiești ȋntr-o casă făcută din materiale naturale, cu mâna și nu cu mașini, balanţa ȋntre oameni și natură este refăcută. Workshopul va fi ţinut de un maistru din Germania, Sebastian Von Valkenstein, expert ȋn lucrări cu cob, având o experienţă adunată de prin multe locuri din lume, locuri cum ar fi Nepal, Statele Unite, Noua Zeelandă și Europa. Puteţi să citiţi mai mult despre workshopul nostru aici.

Tot anul acesta vom avea și workshopuri legate de artă. Între timp, vă urăm tuturor iubitorilor de natură o primăvară frumoasă, mult soare și un an îmbelșugat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *