Workshop la Sanicoara!

Categories Cursuri, ProiectePosted on

In aceasta primavara doresc sa amenajez o gradina in apropierea Clujului pe un spatiu de 2500 de metri patrati cu asa zisele “paturi ridicate” si deci as avea nevoie de cativa voluntari pentru aceasta, nu se vor percepe nici un fel de taxe, iar participantii vor trebui sa fie dornici de putina munca fizica si multa voie buna, vom face pauze “lungi si dese” in care vom vorbi despre permacultura si nu numai.

Deoarece sunt implicat si in proiectul de la Malin de la sfarsitul acestei luni, nu pot stabili o data concreta pentru acest eveniment, dar as dori ca el sa aiba loc luna aceasta sau cel tarziu la inceputul lunii aprilie, probabil si dupa posibilitatile oamenilor care vor dori sa participe si bineinteles in momentul in care ne va permite si vremea.

Rog pe cei care vor fi interesati sa participe sa ma contacteze la adresa de e-mail: florin.baci@permacultura.ro sau telefonic la: 0747 774 584.

2 comments

  1. O, ce minunat ca v-am gasit. Nu cred ca va voi putea ajuta, pentru ca voi lucra la gradina mea, dar cel putin am si eu cu cine sa schimb o vorba despre acest mod de a lucra pamantul

  2. Daca vrei iti dau eu teren linga Cluj sa-l cultivi, la intrarea in Faget. Daca vei cultiva legume iti sugerez sa faci vinzare la domiciliu ”cu abonament” asa primim lapte de doua ori pe saptamina din Mera, mai multe case in andrei muresanu. aleximreh.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *