Al doilea PDC la Malin!

Categories EvenimentePosted on

M-am intors ieri de la cel de-al doilea curs de PDC care are inca loc la Malin si se va incheia in data de 23 septembrie. As vrea sa-i multumesc domnului Philippe si doamnei Georgeta pentru ca au facut posibila organizarea si desfasurarea acestui eveniment, dar si celor trei instructori Pascal Depienne, Sam Trousdale, Geoffrey Godeau, carora m-am alaturat impreuna cu Sorin Rogoveanu pentru o zi pentru a vorbi despre sol.

Din pacate nu am putut ramane pentru intreaga durata a cursului, dar cele 5 zile petrecute la Malin au fost minunate. Am participat la constuirea unei “paduri comestibile” si am facut bine inteles o “soba racheta”, iar in momentul in care am plecat tocmai se pregateau de construirea unui cotet de gaini din nuiele si chirpici.

Sper ca acest loc minunat sa aiba parte de cat mai multe programe care sa cuprinda cat mai multe domenii ale naturii, iar acest an sa fie doar inceputul unui drum frumos. M-am bucurat de asemenea sa vad construita o platforma intr-una din salciile de langa parau, unde am petrecut cateva pauze intre cursuri alaturi de cei trei instructori si alti cursanti vorbind despre modul in care am putea raspandi acest concept si multe altele.

Am petrecut cateva nopti in tepee ascultand o muzica tribala interpretata adhoc de cativa participanti mai iscusiti in aceasta arta.

Una peste alta sper ca participantii sa fie multumiti si ca acest curs va mai fi urmat de multe altele la Malin si nu numai.

2 comments

  1. bravo,voua Florin, Sorin,Calin si tuturor care va gasiti timp,sa ne trimiteti astfel de documentare,CARE NE OBLIGA PE TOTI CEI CARE LE CITIM SA FACEM CEVA, PTR. A OPRI ACESTE FENOMENE NECUNOSCUTE DE MULTI,DE TOTI MURITORI DE RAND.EU V AM PROMIS O SA TRADUC MULTE CARTI LEGATE DE PERMACULTURA SI NU NUMAI DIN ITALIANA.(italieni au traduse fffff.multe carti si au si multe reviste legate de aceste subiecte)

  2. A VENIT TIMPUL SA FACEM TOTI” PERMACULTURA LOCALA” INCEPAND DIN BALCONUL, TERASELE, IMPREJURUL BLOCURILOR, FABRICILOR, BIROURILOR UNDE MUNCIM(daca mai muncim acasa!!!!!!)IN PARCURILE URBANE SI DE CE NU NE AM”””RELUA PAMANTUL NATAL”””””lasat MOSTENIRE DE STRA,STRA,STRA,STRA………MOSI,CARE AU TRAIT, MUNCIT SI MURIT PTR. NOI.CUM II RASPLATIM???CUM LE MULTUMIM?????PANA CAND MAI DORMIM????PANA CAND MAI SUPORTAM????NOI CE FACEM PTR. COPII SI NEPOTII NOSTRII????? Haideti sa luam ex.CUBEI CARE IN ANUL 1991 CAND RUSIA NU LE A MAI DAT PETROL,S AU APUCAT OAMENI DE CULTIVAT……Cititi”” LA FORZA DELLA COMUNITA”” ELENA BUC.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *