Alt workshop!

Categories EvenimentePosted on

Se face ca eram in bucatarie si mi-am adus aminte de un cantec care il cantam in scoala generala, probabil prin clasele I-II, care incepea cu “Vine, vine primavara” si m-am gandit ca ar suna bine cu un rand precum “vrem gradinari in toata tara”.

Cu ceva timp in urma Sorin a avut idea de a organiza un worhshop despre gradinarit in Bucuresti si imi pare bine ca pana la urma s-a materializat in ceva concret si sper sa existe persoane interesate care sa participe la acest eveniment care va avea loc in data de 17-18 martie.

Avand in vedere ca ne pregatim amandoi pentru a intra in posesia diplomei de “Permacultori”, speram la finele anului, face oarecum parte si din obligatia noastra de a organiza astfel de evenimente, dar ceea ce ne-a motivat cel mai puternic, a fost tocmai nevoia si dorinta lui Sorin de a dezvolta putin cate putin, locatia pe care tocmai a achizitionat-o, deci daca vi se pare putin cam piperat costul acestui seminar ar trebui avut in vedere tocmai acest aspect.

Din fericire am reusit sa intram in contact cu un alt practicant al acestei discipline din Bulgaria, pe numele lui Mihail Kossev pe care ne bucuram enorm sa-l avem printre noi, avand o experienta vasta si care a raspuns cu o deosebita bucurie invitatiei noastre.

Dupa bunul meu obicei 🙂 am sa postez link-ul de facebook al acestui eveniment unde se pot afla mai multe detalii.

In cazul in care cineva nu are cont de facebook ne poate contacta si vom incerca sa-i raspundem cat de repede putem.

8 comments

 1. Pretul nu este determinat de proiectul meu, ci de cheltuielile pe care le implica organizarea…. si astea ajung la aproape 400 de euro. Bani pe care daca nu ii stangem, o sa-i scot eu din buzunar. Si daca reusim sa strangem ceva mai mult… foarte bine.
  Ai uitat ca ai dat 1000 de dolari pe carti acum cateva luni ?

  1. N-am vrut sa o lungesc si sa vorbesc despre cheltuieli prea mult. Credeam ca suficient si ca lumea care vrea sa participe se gandeste ca exista si cheltuieli organizatorice. De aia n-am vrut sa mai pomenesc nimic de ele!

 2. Unde si cand va fi acest workshop? Faceti niste afise atat de mici articolelor si nici macar nu se pot deschide ca jpg incat sa se distinga ceva. Incercati sa rezolvati cumva asta, daca nu se poate, macar scrieti in anunt detaliile. Multumesc si va doresc mult succes in initiative. Sunt foarte bune 🙂

  1. Multumim pt interesul acordat. In ceea ce priveste marimea pozelor intampinam o problema, in sensul in care nu pot posta poze mai mari, nu sunt lasat pur si simplu, cand salvez dimensiunea mai mare in mod automat revine la dimensiunea mica si nu stiu ce sa fac sa schimb acest lucru. Oricum erai la un singur clik distanta de informatiile pe care le doreai, asta in cazul in care ai cont pe facebook, dar se pare ca a postat Sorin intr-un coment ulterior detaliile care erau postate pt eveniment.

   Iar dupa cum se mai poate vedea in post mai exista un link unde persoanele direct interesate ne pot contacta pt detalii. Intradevar ca am uitat sa mentionez data, ceea ce era important.

   Multumim de sugestii si vom incerca sa tinem seama de ele in viitor.

 3. Vino sa inveti cum sa faci, cu un minimum de intretinere, o gradina productiva, prin imitarea modelelor gasite in natura. O gradina din care sa obtii o recolta sanatoasa , abundenta in nutrienti. Vino sa vezi cum sa produci hrana ecologica, sa mentii ecosistemul in care traiesti, sa conservi si sa utilizezi apa de ploaie, integrandu-te armonios in mediu, modeland formele si modul de relationare din microclimatul in care traim.

  CE FACEM:
  • Pe durata a doua zile vorbim despre natura si descoperim cum functioneaza.
  • Invatam tehnici si metode , unele antice, altele moderne, care ne ajuta sa cream gradina pe care ne-am dorit-o intotdeauna.
  • Demonstram, practic, modul in care poate fi obtinuta o recolta bogata cu o investitie in resurse (de timp, munca, bani) mult redusa.

  CE OBTINETI:
  Puteti de acum sa obtineti o recolta cum nici nu ati visat, dintr-o gradina in care cele mai grele munci vor fi plantatul si recoltatul, plus plivirea ocazionala a buruienilor, o gradina in care nu o sa mai sapati in fiecare an, care nu cade prada daunatorilor si care necesita cel mult 10% din apa folosita pana acum la irigat.

  CU CINE:
  – Sorin Rogoveanu – L’Universite Populaire de Permaculture – Certificat De Design En Permaculture Appliquee – Din bucuresti
  – Florin Baci – Student la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca , L’Universite Populaire de Permaculture – Certificat De Design En Permaculture Appliquee – Din Cluj
  – Mihail Kossev – New York University , Permaculture Design Certificate and Professional Certification in Horticulture , din Plovdiv Bulgaria http://mihailkossev.weebly.com/

  CAND : Sambata si Duminica 17 – 18 Martie de la ora 12:00 la 19:00

  UNDE: Bucuresti, Locatia va fi anuntata ulterior tuturor participantilor inscrisi.

  CAT: Investiti 165 lei, din care vom acoperi diferite cheltuieli organizatorice, deplasarea profesorilor, sala, apa etc.

  IMPORTANT! REDUCERI POSIBILE.

  – Daca veniti insotit(a) de un prieten, coleg, sot sau sotie beneficiati de aprox. 15% reducere, adica platiti 140 lei, in loc de 165 lei.

  – Pentru un avans de 50% beneficiati de aprox. 15 % reducere, adica platiti 140 lei, in loc de 165 lei. (cel tarziu 6 martie)

  Atentie, reducerile nu sunt cumulative.

  Cursul se va tine in limba romana si limba engleza.

  Pentru finalizarea inscrierii la acest Workshop, va rugam sa trimiteti un e-mail cu subiectul Un Curs Natural , la adresa sorin.rogoveanu@gmail.com , avand precizat numele persoanei inscrise si (optional) numarul de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *